Sarbatorile impart Primaria in doua tabere

d99d1ab921b6424f93bc8e05fd7fb319

9 mai a impartit astazi consiliul municipal in doua tabere. Daca liberalii si liberal-democratii au spus ca vor sarbatori Ziua Europei, atunci comunsiti si socialistii au cerut sa fie marcata Ziua Victoriei.

 Cum nu au ajuns la nicio intelegere, alesii locali au amanat sedinta pentru luna mai, dar nici aici nu s-au inteles.Comunistii si socialistii au venit la sedinta de astazi cu panglica Sfantul Gheorghe in piept. Ei au cerut ca pe ordinea de zi sa fie introdus un proiect de decizie prin care pe data de 9 mai sa fie marcata Ziua Victoriei si doar in Piata Marii Adunari Nationale.

Propunere a fost respinsa din start de liberali, liberali-democrati, liberali reformatori si democrati. Dupa o pauza consilierii au hotarat sa amane sedinta, dar nici aici nu s-au inteles in ce zi.Acum jumatate de an primarul capitalei a emis o dispozitie prin care a declarat 9 mai – Ziua Europei. In acelasi timp, in aceasta zi, Partidul Liberal a arendat Piata Marii Adunari Nationale pentru 99 de de ani.Decizia vine dupa ce anul trecut Ziua Victoriei a fost marcata cu mare fast, in stil sovietic, in Piata Marii Adunari Nationale.

ProTV.md

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

13 + 13 =