Realitatea TV – o nouă televiziune on-line

 dt_10109600

Grupul de presă on-line „Realitatea” lansează pe piaţa din Republica Moldova postul de televiziune Realitatea TV, transmite News-Moldova, citând hotnews.md . Consiliul Coordonator al Audiovizualului a decis în şedinţa de joi să-i acorde licenţă de emisie, informează  Agenția Monitor Media.

Televiziunea „Realitatea” se va lansa în vara acestui an. Aceasta va fi o televiziune generalist-informativă şi va avea în program de ştiri, talk-show-uri, filme documentare, dar şi artistice, seriale, emisiuni cognitive şi distractive, concerte, etc.

Proprietarul Grupului de presă „Realitatea”, Dumitru Ţâra, a declarat că postul TV va reprezenta o platformă de utilitate publică şi de comunicare deschisă în piaţa media din Moldova, un instrument media credibil şi cu impact în societate, instrument puternic de schimbare şi modernizare a Moldovei.

„E un concept nou de televiziune prin care vreau să construiesc o televiziune eficientă, un produs inedit, cu o modalitate nouă de expunere. „Realitatea” TV vine să schimbe realitatea fiecăruia, în context pozitiv, într-un mod prosper şi progresist”, a spus Ţâra, citat de portalul Realitatea.md.

„Realitatea” TV din Republica Moldova nu are nici o legătură cu „Realitatea” TV din România, dar va colabora, atât cu acest post TV, cât şi cu România TV şi Antena 3.

Grupul de presă on-line „Realitatea” s-a lansat pe 10 martie a.c. Acesta include site-urile: www.realitatea.md,www.bani.mdwww.golos.mdwww.kankan.mdwww.topmedia.md şi www.stireata.md

News-Moldova

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

3 × 1 =