Andrian Candu şi John McCain vor susţine un briefing de presă

929e24846b974f31837b013582c98487

Vizita de astăzi a Delegaţiei Congresului Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova se va încheia cu un briefing de presă, susţinut de vicepreşedintele Parlamentului moldovean, Andrian Candu, şi senatorul american John McCain.

 Evenimentul va avea loc la Reşedinţa de Stat din str. Nicolae Iorga, cu începere de la ora 16.45, notează IPN.

Briefingul va fi precedat de întrevederea unui grup de deputaţi moldoveni cu grupul de senatori americani.  Programul delegaţiei americane prevede, de asemenea, o întrevedere cu prim-ministrul Iurie Leancă, participarea la o sesiune de întrebări-răspunsuri cu studenții din Moldova, la Academia de Studii Economice (ora 12.15), iar la ora 15.10 preşedintele Nicolae Timofti se întâlneşte cu oaspeţii de peste ocean. Este de aşteptat că în intervalul de după briefingul de presă şi plecarea din Republica Moldova, la ora 22.30, senatorii americani vor vizita beciurile de la Cricova.

Din delegația Congresul SUA în Moldova fac parte senatorii  John McCain, John Barrasso, John Hoeven și Ron Johnson. Potrivit comunicatelor difuzate de oficialităţile moldoveneşti, vizita se înscrie în contextul Dialogului Strategic moldo-american şi este un semnal de sprijin din partea Statelor Unite pentru cetăţenii moldoveni şi pentru transformările democratice şi economice.

Info-prim.md

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

20 + 10 =