Peste 750 familii nevoiaşe beneficiari ai campaniei de caritate „Împreună pentru fiecare”

439c73a4ff424151b7de500a2a7cb58c

Peste 750 familii nevoiaşe din capitală vor primi în dar coşuri cu produse tradiţionale de Paşti în cadrul campaniei de caritate „Împreună pentru fiecare”, lansată de organizaţia municipală a Partidul Democrat din Moldova.

 Astăzi, în cadrul unui breafing de presă, președintele Organizației municipale PDM Chișinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, a făcut bilanţul acţiunii şi a numit beneficierii care vor primi darurile.

“Fiecare om merită să sărbătorească această sărbătoare, astfel încît să aibă pe masă cel puţin o bucată de cozonac, un pahar de vin şi ouă încondeiate. Anume pentru aceasta colegii din organizaţia municipală a PD au lansat campania „Împreună pentru fiecare”, a declarat Pavel Filip în cadrul evenimentului.

Timp de trei săptămâni, membrii de partid din capitală și familiile lor au donat bani pentru Coșul de Paște pentru familiile nevoiașe. Potrivit organizatorilor, s-a adunat suma de 72 mii de lei, din care s-au procurat coșurile cu alimente. Astfel, beneficiarii campaniei au fost selectați de organizațiile primare ale Partidului Democrat din sectoarele municipiului Chișinău, din rândul persoanelor social-vulnerabile.

„Ne-am propus din start, din acesate donaţii, să putem face 600 de coşuri cu produse alimentare, care vor fi binevenite la masa sărbătorilor de Paşti, dar aşteptările noastre au fost depăşite, astfel încît am adunat mai multe donaţii şi astăzi colegii mei vor merge în peste 750 familii nevoieşe din Chişinău pentru a aduce aceste coşuri”, a ținut să mențoneze președintele Organizației municipale PDM.

Totodată, el a spus că aceste cadouri vor fi înmînate nominal, cu titlu personal, din numele celor care au făcut aceste donaţii, iar Organizaţia municipală a PD şi-a oferit doar platforma şi a organizat doar logistica acestei acţiuni.

HotNews.md

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

20 + три =