Program prelungit pentru circulația transportului de Paște

6ab54b2c905d4adcad99b708ede4c415

Autobuzele și troleibuzele din capitală vor circula cu o oră mai mult în noaptea Învierii și de Paștele Blajinilor, decât în zilele obișnuite.

Autobuzele și troleibuzele din capitală vor circula cu o oră mai mult în noaptea Învierii și de Paștele Blajinilor, decât în zilele obișnuite.

 Autobuzele și troleibuzele din capitală vor circula cu o oră mai mult în noaptea Învierii și de Paștele Blajinilor, decât în zilele obișnuite. Acestea vor circula până la ora 23.00, iar micorbuzele ar putea circula până la ultimul pasager.

„Este stabilită deja o tradiție ca în aceste zile transportul să cirucle cu o oră mai mult. Astfel, troleibuzele și autobuzele vor începe programul obișnuit la ora 5.00 și vor circula până la orele 22.00 — 23.00”, a spus, în cadrul ședinței operative a primăriei capitalei, directorul Regiei Transport Electric Chișinău, Gheorghe Morgoci.

Cât privește programul de Paștele Blajinilor, la fel ca și în ceilalți ani, primăria va pune la dispoziția chișinăuenilor rute speciale care vor merge spre Cimitirul „Sfântul Lazar” de pe strada Doina.

„Autobuzul cu numărul 10 va circula de pe strada Vasile Alecsandri până pe strada Doina, iar autobuzul cu numărul 27 – de la Circ până la cimitirul de pe aceeași stradă. La fel, va fi și ruta „D”, care va merge spre strada Doina. Vor fi puse la dispoziție câte zece autobuze pe fiecare rută”, a menționat directorul întreprinderii municipale „Parcul Urban de Autobuze”, Iacob Capcelea.

Potrivit lui Capcelea, suplimentar spre cimitir va merge și microbuzul 154.

ziarulnational.md

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

семнадцать + один =