O noua zi tensionata in capitala

724f7954e05b4c629ecb6d70cbc6404f

O noua zi tensionata in capitala. Nici astazi microbuzele nu au iesit pe traseu, iar oamenii s-au imbulzit in troleibuze si autobuze.

 Administratorii rutelor spun ca vor sta in greva pana la majorarea tarifului pentru o calatorie. De cealalta parte, Directia Transport sustine ca acest lucru nu se va intampla deoarece soferii de maxi-taxi nu respecta regulile de circulatie.“Asta-i rachet adevarat, ei pe noi ne amendeaza ne prind ne pun amenda si pe urma ne duc.”

Neavand de lucru unii soferi de microbuze s-au cherchelit de dimineata. Intre timp locuitorii capitalei s-au imbluzit in troleibuze si autobuze. Oamenii sunt nemultumiti ca aceste mijloace de transport merge destul de rar.

Directia Transport sustine ca deocamdata tariful nu poate fi majorat, intrucat nu exista temei pentru asta.

Directia Transport a anuntat ca a suplimentat astazi cu 36 unitati de transport cele mai importante rute de troleibuz si autobuz, iar itinerarul rutei de troleibuz numrul 24  a fost prelungit pana in cartierul la Telecentru. In acelasi timp, Regia Transport Electric a anuntat ca ieri din cauza ca nu au circulat microbuzele, iar troleibuzele au fost luate cu asalt, incasarile au crescut cu 15 la suta.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

два × 4 =