Discutii aprinse intre transportatori si primar

52aacc60223c43e0804e6e21338250cb

Primaria nu va majora tariful la calatoria cu microbuzul, iar administratorii trebuie sa-si revizuiasca cheltuielele.

Primaria nu va majora tariful la calatoria cu microbuzul, iar administratorii trebuie sa-si revizuiasca cheltuielele.

Afirmatia ii apartine lui Dorin Chirtoaca, care s-a intalnit astazi cu acestia. Discutiile au fost destul de aprinse.

«Mata nu ai paniatii despre transportul public.»

«Noi vrem sa facem disciplina, dar mata business domnule Butucel.»

Sedinta a avut loc in aceasta dupa amiaza la directia Transport a capitalei.  Administratorii rutelor de microbuze s-au plans ca soferii sunt persecutati de politie si cer majorarea tarifelor. La randul sau primarul capitalei a declarat ca despre cresterea tarifelor nici nu poate fi vorba.»Noi daca respectam toate regulile ne promiteti ca se poate majora tariful noi ce suntem la piata.»

Dorin Chirtoaca a precizat, inca o data, ca treptat microbuzele urmeaza sa dispara din oras si vor circula doar  la periferii. Potrivit lui, prima ruta care ar urma sa fie scoasa chiar in urmatoarele zile ar fi numarul 155. Si asta deoarece soferii de pe aceasta ruta si-ar fi amenintati colegii de pe alte trasee cu rafuiala fizica daca nu vor iesi la greva.Vitalie BUTUCEL, SEF ADJUNCT DIRECTIE TRANSPORT: «Sa fie eliminata. Ei au blocat  soferii i-au amenintat sa nu iasa pe rute.»

Administratorul rutei califica situatia creata ca fiind o rafuiala politica.Afanasie SMOCHIN, ADMINISTRATOR RUTA 155: «Se joaca politic.»Chirtoaca i-a indemnat pe soferi sa renunte la greva, dar deocamdata nu se stie daca maine acestia vor reveni la munca.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять × один =