Conducerea PCRM reacționează la declarațiile lui Petrenco

Voronin1

Acțiunile și declarațiile din ultima perioadă ale lui Grigore Petrenco constituie o tentativă de denigrare a Partidului Comuniștilor în pragul alegerilor parlamentare. Aceasta este poziția oficială a PCRM-ului, exprimată într-o declarație publică, în urma acuzațiilor lansate de Petrenco la adresa liderului PCRM, Vladimir Voronin.

„Declaraţia de astăzi a lui Grigorie Petrenco se înscrie în acţiunile sale din ultima perioadă. Scopul este clar: compromiterea şi denigrarea PCRM în perioada pregătirilor către alegerile parlamentare. Membrii Comitetului Central al PCRM şi-au expus poziţia faţă de astfel de acţiuni la ultima plenară din 7 iunie”, se arată în declarația formațiunii.

Solicitat de NOI.md să comenteze situația creată în cadrul partidului, deputatul Eduard Mușuc a menționat că pentru acțiunile sale Grigore Petrenco riscă să fie exclus din PCRM. Deputatul a calificat acțiunile colegului său drept nechibzuite, iar acuzațiile aduse de acesta la adresa lui Vladimir Voronin – drept invenții.

„Declarația lui Petrenco nu se încadrează în limitele bunului-simț și nici în statutul Partidului Comuniștilor”, a precizat Mușuc.

Menționăm că deputatul comunist Grigore Petrenco a declarat că Vladimir Voronin trebuie înlăturat din funcția de președinte al PCRM, pentru trădare.

NOI.MD

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

семнадцать − 15 =