Putin: Tinerii trebuie protejaţi de „virusul naţionalismului”


8d837473175742eca0ca41d249de1eb0

Rusia are nevoie de un program de lucru cu populaţia care să protejeze tinerii de „virusul naţionalismului şi intoleranţei”

Rusia are nevoie de un program de lucru cu populaţia care să protejeze tinerii de „virusul naţionalismului şi intoleranţei”.

 Rusia are nevoie de un program de lucru cu populaţia care să protejeze tinerii de „virusul naţionalismului şi intoleranţei”. Declaraţia aparţine preşedintelui rus, Vladimir Putin, şi a fost făcută în timpul unei reuniuni a Consiliului pentru Relaţii Interetnice.

Şeful statului consideră că este oportună iniţiativă cu privire la crearea unui cadru legal pentru contracararea renaşterii ideologiei naziste şi glorificării criminalilor nazişti. Potrivit lui Vladimir Putin, în unele ţări reînvie şi capătă o greutate politică organizaţiile neonaziste, iar intoleranţa etnică şi religioasă, incitarea la violenţă devin lozinci pentru forţele care doresc să ajungă putere. Liderul rus a atras atenţia asupra necesităţii intensificării profilaxiei manifestărilor extremiste în rîndul tinerilor.

noi.md


Loading...
В Донецкой области ввели режим спецоперации
Евразийский союз создан! Спустя 23 года после распада СССР /ВИДЕО/
Проект Кодекса об образовании отменит изучение русского языка в школах
Românii din Ucraina cer statut special
Новую вспышку свиной чумы зарегистрировали в Сорокском районе
В 2016 году 97% молдавского мёда экспортировали в 20 с лишним стран

Добавить комментарий: