Oraşul Bălţi vrea să devină capitala Victoriei

ff2381a00fa9483aa809747461f31960

„Atitudinea locuitorilor din Bălţi este cunoscută – noi întotdeauna am marcat Ziua Victoriei nu mai puţin masiv decît la Chişinău.

În condiţiile în care edilul Chişinăului, practic, a interzis marcarea zilei de 9 mai în Piaţa Marii Adunări Naţionale, păstrînd-o pentru Ziua Europei, toţi ceăţenii Moldovei, care doresc să sărbătorească această dată, sînt invitaţi la Bălţi, transmite gzt.md.

 Cu această iniţiativă a venit deputatul parlamentului, originar din Bălţi, Vladimir Vitiuc, propunînd şi o denumire pentru această acţiune solemnă — „Bălţi – capitala Victoriei”.

„Chişinăuienii şi locuitorii tuturor raioanelor ţării, care vor să sărbătorească 9 mai cum se cuvine, care vor să le aducă un omagiu buneilor şi străbuneilor, care au luptat pentru viitorul nostru, sînt invitaţi pe 9 mai 2014, la Bălţi”, a declarat Vitiuc, luni, unui grup de locuitorii din Bălţi, care au venit să discute cu deputatul despre planurile conducerii de la Bălţi referitor la marcarea Zilei Victoriei.

„Atitudinea locuitorilor din Bălţi este cunoscută – noi întotdeauna am marcat Ziua Victoriei nu mai puţin masiv decît la Chişinău. Totodată, noi dispunem de suficiente forţe şi resurse pentru a organiza sărbătoarea la cel mai înalt nivel”, a asigurat Vitiuc.

noi.md

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

18 − 2 =