Rebelii: Kievul încearcă să neutralizeze «Sectorul de dreapta»

sektor

Kievul se pregătește pentru reluarea ostilităților și concentrează trupele la Slaveansk, unul din scopurile confruntării poate fi neutralizarea activiștilor «Sectorului de dreapta», din care sînt formate unele unități ale forțelor de ordine, a declarat comandantul milițiilor populare din oraș, Igor Strelkov.

«Inamicul plasează noi unități ale Gărzii Naționale pe sectorul nostru», — îl citează RIA Novosti pe Strelkov. Potrivit lui, Kievul se pregătește pentru reluarea ostilităților. În plus, potrivit datelor insurgenților, sîmbătă dimineața avioanele Su-25 de două ori au parașutat încărcături pentru unitățile lor de la aeroportul Kramatorsk și în alte puncte.

Șeful insurgenților presupune că unul din scopurile Kievului poate fi neutralizarea activiștilor «Sectorului de Dreapta» și autoapărării Maidanului, care în caz contrar ar rămîne în capitala Ucrainei și ar destabiliza situația de acolo. «Probabil că «reciclarea» maximal posibilă este una dintre sarcinile continuării războiului» — sugerează comandantul milițiilor din Slaveansk.

 baltinfo.ru

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

три × 5 =