Trebuie închisă piaţa rusă pentru mărfurile din Georgia

72edb32159f6431db99b3dac91e26bf3

Parlamentarul din Rusia Justă (Spravedlivaia Rossia) notează că Occidentul îşi continuă politica de înlăturare a Federaţiei Ruse din spaţiul post-sovietic.

Ca rezultat al semnării părţii economice a Acordului cu UE de către cele trei state, piaţa rusă se va pomeni insecurizată, din acest motiv Rusia trebuie să întreprindă măsuri ferme pentru a-şi apăra producătorii, consideră parlamentarul rus Mihail Iemelianov.

 «Anumite pericole pentru securitatea economică şi tehnologică a Rusiei există. Bineînţeles că, după semnarea acestor asociaţii, noi trebuie să închidem pieţele pentru mărfurile ucrainene, moldoveneşti şi georgiene. Dar vom putea poare risca? Ţine doar de competenţa conducerii politice superioare», a declarat Iemelianov pentru RIA Novosti.

Parlamentarul din Rusia Justă (Spravedlivaia Rossia) notează că Occidentul îşi continuă politica de înlăturare a Federaţiei Ruse din spaţiul post-sovietic.

«Observăm paşi în direcţia politică, culturală, umanitară. Iar acesta este un pas în direcţia economică. Fireşte că semnarea acordurilor reprezintă un pas serios pentru a reorienta Ucraina şi alte foste republici sovietice din Caucaz şi din Vest spre contacte mai strânse cu Europa şi de a le ademeni în sistemul rigid al Uniunii Europene», a adugat legislatorul.

În opinia sa, acest lucru se face pentru a face ţările din fosta URSS «dependente financiar, dependente de pieţele de desfacere, dependente de tehnologii».

publika.md

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

15 + два =