Poroșenko a dat ordinul de a deschide focul în estul Ucrainei

1396170536_poroshenko

După prăbușirea elicopterului militar în apropiere de Slaveansk președintele Ucrainei Petro Poroșenko poate anula anticipat încetarea focului în estul țării.

Poroșenko a declarat acest lucru la întîlnirea cu reprezentanții structurilor de forță, anunță serviciul de presă al președintelui ucrainean. El a acuzat rebelii că ei au încălcat regimul de încetare a focului, doborînd la Slaveansk elicopterul Mi-8 cu nouă persoane la bord.

Mai mult decît atît, Poroșenko susține că din momentul anunțării „planului de pace”, asupra armatei ucrainene s-a tras de 35 de ori.

Serviciul de presă al președintelui Ucrainei, a declarat că «președintele Ucrainei Poroșenko în seara zilei de 24 iunie în cadrul unei întîlniri cu șefii strucrurilor de forță a dat ordinul de a deschide focul, fără ezitare».

Poroșenko și-a exprimat, de asemenea, speranța că la 25 iunie, va avea loc conferința telefonică cu participare cancelarului german Angela Merkel, președintelui francez Francois Hollande și președintelui rus Vladimir Putin.

ntv.ru

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

16 + 12 =