Noi reguli de traversare a frontierei Federatiei Ruse

91616ccfc7b04bf490972918fcbdd616

Initiativa legislativa ar fi fost prezentata spre examinare Parlamentului Rusiei.

Noi restrictii de traversare a frontierei Federatiei Ruse. De aceasta data, in Duma de Stat a fost propus un proiect de lege care ii va obliga pe cetatenii straini care intra in Rusia fara viza sa plateasca o taxa speciala, informeaza viza.md.

 Initiativa legislativa ar fi fost prezentata spre examinare Parlamentului Rusiei. Aceasta presupune introducerea unei noi taxe pentru strainii care intra pe teritoriul Rusiei, in cadrul unui regim fara vize.

Potrivit notei informative a proiectului de lege, introducerea taxei ar fi cauzata de tendinta de a reduce cheltuielile bugetare pentru expulzarea cetatenilor straini sau apatrizilor.

Veniturile adunate din aceste taxe vor fi transferate in bugetul Federatiei Ruse. Unterior,acestea urmeaza a fi directionate pentru deportarea migrantilor, care au incalcat legislatia.

In cazul in care taxa nu va fi achitata, strainului i-ar putea fi interzisa intrarea in Rusia. Marimea taxei si normele de colectare ale acesteia vor fi stabilite de Guvernul Federatiei Ruse, mai informeaza viza.md.

inprofunzime.md

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

девятнадцать + 17 =