Mii de oameni au ieşit astăzi în stradă ca să pună punct guvernarii oligarhice de la cîrmă

Mii de oameni au ieşit astăzi în stradă ca să pună punct guvernarii oligarhice de la cîrmă

27 septembrie, în capitala Republicii Moldova are loc una dintre cele mai mari acțiuni de protest la nivel național desfășurată împotriva actualei guvernări. Mitingul de amploare este organizat de Partidul Socialiștilor din RM și “Partidul Nostru” și are loc în scuarul Parlamentului RM, relatează Actualități.md.

“Noi toți am devenit martorii celor mai mari fărădelegi. Ei fac ce vor. Au încercat să ne îngenuncheze, dar am supraviețuit. Pentru a veni și a spune acestui regim:” Destul!” Noi – suntem poporul care are dreptul la un viitor mai luminos. Pînă cînd noi singuri nu vom face ordine, nimeni nu ne va ajuta. “Partenerii” de Vest sunt cei care au educat această guvernare criminală”,  a declarat liderul “Partidului Nostru” Renato Usatîi.

Declarația aparține președintelui Partidului Socialiștilor din Republica Molodva Igor Dodon, și a fost spusă în cadrul mitingului de amploare din fața Parlamentului RM.

„Astăzi suntem aici zeci de mii de oameni, de cetățeni liberi care se mîndresc că sunt cetățeni ai RM. Eu vreau să vă felicit cu această mare sărbătoare. Astăzi este începutul sfîrșitului oligahilor de la guvernare!”, a subliniat politicianul.

Igor Dodon a menționat de asemenea că astăzi creștinii din RM sărbătoresc și o mare sărbătoare religioasă – Înălțarea Sfintei Cruci. „Astăzi este o sarbatoare foarte mare – Ziua Crucii! Dar ce se întîmplă de Ziua Crucii? Șerpii intră în pămînt atunci dar și oligarhii din RM să între în pămînt!”, a mai declarat Dodon.

Totodată liderul PSRM a precizat că în decurs la ultimii 6 ani oligarhii de la guvernare și-au bătut joc de bătrîni, studenți, elevi, de tinerii care pleacă din această țară, și de agricultorii care umblă cu mîna întinsă după subvenții. „Ei vor să ne distrugă valorile noastre creștine ei au atacat biserica noastră, noi împreună trebuie să salvăm țara noastră de acești oligarhi care distrug țara noastră. Sarcina noastră este una foarte nobilă, noi împreună cu d-stră trebuie să obținem desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate, scopul nostru este: Jos Timofti! Jos guvernul!”, a mai adăugat socialistul.

См. подробнее: http://politmoldova.com/mii-de-oameni-au-iesit-astazi-in-strada-ca-sa-puna-punct-guvernarii-oligarhice-de-la-cirma.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четырнадцать − семь =