ÎN SPATELE LIDERILOR PLATFORMEI „DA” STĂ VLAD FILAT

ÎN SPATELE LIDERILOR PLATFORMEI „DA” STĂ VLAD FILAT

„În spatele liderilor platformei civice „Demnitate şi Adevăr” stă Vlad Filat”, a spus joi, în cadrul unei conferinţe de presă liderul Partidului Socialiştilor din RM (PSRM), Igor Dodon.

Potrivit agenţiei „INFOTAG”, el i-a criticat dur pe liderii platformei.

„Nu vreau să fiu nediplomatic, dar aţi văzut singuri cât sunt de neobrăzaţi, în poporul unor asemenea indivizi li se spune „mârlani”, căror noi le-am cedat piaţa. Şi în mai, şi pe 6 septembrie. PSRM proteja la şedinţele comisiilor parlamentare postul Jurnal TV, pe care vroiau să-l închidă oligarhii Plahotniuc şi Filat. Din start am îndemnat să se renunţe la toate lozincile geopolitice, deoarece avem un scop comun – eliberarea Moldovei de puterea oligarhică”, s-a adresat Dodon oponenţilor.

În opinia liderului socialiştilor, în spatele liderilor platformei stă preşedintele PLDM, Vlad Filat.

„Vă supăraţi că oamenii nu vor să protesteze alături de voi. Corect, nu vor să vă fie alături deoarece au înţeles încotro duceţi ţara. Toţi deja ştiu că sunteţi oamenii lui Filat. Nu în zadar sunteţi protejaţi de poliţie şi de serviciu pază de stat. Astăzi dimineaţă a avut loc o nouă şedinţă a primăriei cu privire la modul în care vor avea loc acţiunile de protest. Şi don nou am auzit poziţia Ministerului de Interne şi a tuturor structurilor subordonate lui Filat”, a declarat Dodon.

См. подробнее: http://politmoldova.com/in-spatele-liderilor-platformei-da-sta-vlad-filat.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двенадцать + 12 =