Interesul pentru limba japoneză în Moldova crește

1200

«Interesul pentru limba japoneză în Republica Moldova a crescut considerabil», a declarat preşedintele Fundaţiei Moldo — Japoneze Valeriu Bînzaru.

«Un mare interes pentru studierea limbii japoneze arată studenții și elevii de liceu — cei care doresc să obțină locuri de muncă promițătoare și bine plătite, precum și cei care intenționează să meargă în Japonia pentru cercetare, de a primi învățământ superior de bază, sau studii suplimentare în această țară», a spus Bînzaru.

Experții consideră că in Republica Moldova interesul în limba japoneză crește cu fiecare zi.

«Japonia — țară cu o putere economică majoră și țara de tehnologii avansate. Marci japoneze Sony, Canon, Nikon, Minolta, Honda, Nissan, Toyota, Mitsubishi și multe altele — respectă încrederea noastră. Specialiști cu cunoștințe de limba japoneză sunt foarte apreciați în lume, în special în domeniul tehnologiilor inovatoare «, a subliniat președintele Fundației moldo — japoneze.

«Există tendință interesantă, de-a incepe educația în limba japoneză din copilărie. Potrivit numeroaselor cereri de la părinți în acest an în Republica Moldova se deschide o grupă pentru copii de la 8 până la 12 ani. Lecţiile va preda un profesor special cu abilități pedagogice de a lucra cu copii de vârstă școlară primară. Se ştie că, la o vârstă fragedă, limbile se invaţă mai bun decât altele: ca un burete copiii absoarbă cunoştinţile noi»- a declarat Valeriu Bînzaru.

Potrivit publicatului pe program de informare, cursuri concepute Fondului în Japonia, îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale și oferă o metodă unică pentru învățarea limbilor străine accelerată.

Se subliniază faptul că cursurile sunt predate de profesori din Japonia. Dacă vă ânsrieţi la curs, primiţi acces gratuit la biblioteca mass-media și la programe educaţionale de calculator.

În cazuri speciale studenţii au posibilitatea să participă ân excursii gratuite la Japonia pentru formare profesională și burse de la guvernul japonez.

«Programele, folosite de fundatia noastra pentru predarea limbii japoneze nu pot fi găsite pe Internet sau oriunde altundeva, cu excepția cadrelor didactice din Japonia, care am invitat pentru proiectul nostru. Corespund în mod particular ca aproximativ 90% din materialul este predat numai în japoneză. Acest lucru le ajută pe elevii noştri să se scufunde rapid în mediul de limbă și să stăpânească cunoștințile noi, «- a declarat Valery Bynzaru.

Înscrieți-vă pentru cursuri și pentru a obţine informații suplimentare vă rugăm să sunați: 0-22-232-818, 068-707-076 și site-uri web și www.fmjr.md, www.japan.md

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пятнадцать + 10 =