Sunt documente care pot pune cruce pe cariera politica a lui Vlad Filat

Sunt documente care pot pune cruce pe cariera politica a lui Vlad Filat

Pe pagina sa de Facebook, primarul de Balti, Renato Usatii, a publicat un mesaj prin care sustine ca are noi dovezi care ar demonstra ca liderul PLDM, Vlad Filat, si-ar fi platit serviiciile de PR din bani furati de la Banca de Economii.

“ In 2013, PLDM a semnat un acord de cooperare cu una dintre cele mai mari companii de consultanta din SUA”.

Potrivit lui Renato Usatii, liderul PLDM cheltuie sume imense de bani, toti furati de la BEM, intru sustinerea propriei imagini.

“Nu este un secret faptul ca Filat este extrem de preocupat de imaginea si reputatia lui, dispus sa cheltuiasca bani pentru purificarea acesteia. Pentru asta, Vlad Filat a angajat doi consultanti straini: americanul Mc Kew Molly Kathleen si britanicul Adrian McMenamin.

Din nou, Renato Usatii afirma ca persoanele de mai sus au fost platite cu banii furati de la BEM si tocmai ei au fost aceia care au organizat intalniri cu politicieni vestiti si cu jurnalistii cheie din mass-media americana, precum Victoria Nulend si John McCain .

La sfarsitul mesajului sau, primarul de Balti a spus ca asteapta reactia Ambasadei SUA in Moldova, intrucat documentele prezentate de el ar putea pune capat carierei politice a lui Vlad Filat, ba mai mult, potrivit lui Usatii, acesta ar putea fi intemnitat.

La sfarsitul lunii iulie, Usatii publicase pentru prima data dovezile sale. Pe atunci acesta zicea ca PLDM ar fi semnat un contract de 120 de mii de dolari cu o firma americana de consultanta.

Pe atunci, PLDM califica drept mincinoase declaratiile. Potrivit liberal-democratilor, Usatii promoveaza interesele unui alt stat si incearca sa distraga atentia de la adevaratii autori ai furtului de la BEM.

См. подробнее: http://politmoldova.com/sunt-documente-care-pot-pune-cruce-pe-cariera-politica-a-lui-vlad-filat.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

шестнадцать + 9 =