Valeriu Streleț își critică colegii din Guvern

Valeriu Streleț  își critică colegii din Guvern

Premierul Valeriu Streleț le-a reproșat miercuri, 16 septembrie, membrilor Cabinetului de Miniștri faptul că nu au transmis propuneri pentru proiectul de Memorandum ce urmează a fi discutat cu misiunea Fondului Monetar Internațional.

Potrivit premierului, chiar dacă termenul limită de înaintare a propunerilor a expirat pe 14 septembrie, doar câteva ministere și departamente s-au expus pe marginea documentului.

„Discutăm acest subiect de mai multe săptămâni și sunt nevoit să accentuez o situație că, termenul limită de prezentare a propunerilor pentru raftul de memorandum a expirat la 14 septembrie, dar încă avem autorități care nu au prezentat nimic”, a specificat Valeriu Streleț.

Amintim că premierul Valeriu Streleț a dispus crearea unui grup de lucru privind demararea negocierilor pentru semnarea unui nou
Memorandum cu FMI. Ministrul Economiei Stephane Bride a fost numit președinte al grupului de lucru din care mai fac parte secretarul general al Guvernului Sergiu Palihovici, ministrul Finanțelor Anatol Arapu, ministrul Muncii și Protecției Sociale Mircea Buga, ministrul Educației Corina Fusu și guvernatorul BNM Dorin Drăguțanu.

Misiunea FMI este așteptată să vină la Chișinău la finele lunii septembrie.

См. подробнее: http://politmoldova.com/valeriu-strelet-isi-critica-colegii-din-guvern.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

шесть + одиннадцать =