Perioada mimării activităţii a trecut

Perioada mimării activităţii a trecut

Avocatului poporului Mihai Cotorobai cheamă autorităţile să ia măsuri ferme pentru investigarea fraudei din sistemul bancar al țării. Iar protestatarilor le recomandă insistent să nu admită violenţe şi să manifeste constructivism în dialogul cu autorităţile, informează NOI.md.

Juristul și-a exprimat profunda îngrijorare în legătură cu proporţiile catastrofale ale corupţiei în Moldova. El consideră că fenomenul în cauză reprezentă o amenințare serioasă pentru securitatea socială şi economică a statului, împiedică respectarea drepturilor omului.

„Avînd în vedere faptul că autorităţile, prin acţiunile şi inacţiunile lor, au eşuat în intenţia de a combate acest flagel şi de a asigura buna guvernare, protestele populației sînt o reacţie firească şi se înscriu în contextul proceselor democratice normale”, susţine Cotorobai.
Avocatul poporului îndeamnă autorităţile să acţioneze cu fermitate pentru investigarea operativă şi eficientă a fraudei din sistemul bancar: „Perioada mimării activităţii şi a declaraţiilor de intenţii a trecut”.

 

SURSA: NOI.MD

См. подробнее: http://politmoldova.com/perioada-mimarii-activitatii-a-trecut.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

семнадцать + 13 =