Socialiştii vor interzicerea dublei cetăţenii pentru persoanele din organele de conducere a ţării

 

socialistii-vor-interzicerea-dublei-cetatenii-pentru-persoanele-din-organele-de-conducere-a-tarii-1402635018Deputaţii socialişti au înregistrat în Parlament un proiect de lege prin care se interzice deţinerea dublei cetăţenii de către deputaţii şi funcţionarii de rang înalt, transmite UNIMEDIA.

Igor Dodon, liderul PSRM, a menţionat în cadrul unui briefing la acest subiect că socialișltii își asumă angajamentul că în lista candidaţilor PSRM la fotoliu de deputat vor fi doar cetățeni ai Republicii Moldova.

Potrivit lui, socialiştii îndeamnă şi alte partide care se declară pentru statalitatea RM să urmeze exemplul socialiştilor.

„Vom vedea cât de repede va ajunge acest proiect pe ordine de zi şi vom vedea adevărata faţă a comuniştilor şi a democraţilor. Menţionez că astăzi (n.red. — ședința de joi, 12 iunie) comuniştii n-au susţinut proiectele socialiştilor propuse pentru ordinea de zi: de tragere la răspundere materială a procurorilor şi judecătorilor, precum şi proiectul de lege cu privire la opoziţie”, a subliniat Dodon.

http://unimedia.info

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двадцать − семь =