Andrei Năstase: Nu dăm înapoi

Andrei Năstase: Nu dăm înapoi

Liderii Platformei Civice „Demnitate şi Adevăr” nu au niciun scop ascuns, nicio înţelegere cu guvernarea şi nicio agendă secretă pentru acţiunea de protest de duminică, 13 septembrie. Despre aceasta a comunicat, într-o conferinţă de presă, Andrei Năstase, unul dintre liderii platformei, preşedintele Consiliului Marii Adunări Naţionale, care a comentat astfel o acuzaţie precum că liderii protestatarilor pregătesc o înţelegere cu guvernarea, transmite IPN.

„Nimeni nu are niciun fel de agendă ascunsă, nimeni nu poate să devieze de la ceea cu ce a fost mandatat. Nimeni nu va devia de la Proclamaţia Marii Adunări Naţionale. Facem apel către segmentele sociale care şi-au manifestat intenţia de adera la platformă să vină masiv la noi, în Piaţa Marii Adunări Naţionale”, a spus Andrei Năstase.

În cadrul unei conferinţe de presă, sâmbătă, Vasile Costiuc, preşedintele Partidului Politic Democraţia Acasă, a spus că liderii platformei au pregătit un guvern de alternativă, din care să facă parte şi ei, şi că au o înţelegere cu guvernarea ca acest guvern să fie votat de către Parlament, pentru a evita alegerile parlamentare anticipate. Vasile Costiuc a spus că unele persoane compromise din cadrul Platformei DA ar trebui să dea înapoi şi să lase oamenii cu nume necompromise să conducă mişcarea protestatară.

 

SURSA: ipn.md

См. подробнее: http://politmoldova.com/andrei-nastase-nu-dam-inapoi.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четырнадцать + 7 =