Platforma DA, condusă de oligarhi, foloseşte oamenii din PMAN

Platforma DA, condusă de oligarhi, foloseşte oamenii din PMAN

Platforma civică “Demnitate şi Adevăr” îi foloseşte pe oamenii din Piaţa Marii Adunări Naţionale pentru a-şi promova propriile interese şi pentru a ajunge la guvernare. De această părere este liderul formaţiunii “Partidul Nostru”, Renato Usatîi.

Într-un comunicat expediat presei, Renato Usatîi susţine că oamenii care protestează în Piaţa Marii Adunări Naţionale sunt ademeniţi şi folosiţi pe post de carne de tun de către liderii Platformei “DA”. Primarul de Bălţi este convins că organizatorii manifestaţiilor acţionează atât în interes propriu, cât şi în favoarea oligarhilor care îi dirijează.

Nemulţumit de această situaţie, Renato Usatîi spune că va organiza propriul protest pentru a înlătura actuala guvernare şi organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

“Oamenii care protestează în PMAN sunt amăgiţi şi folosiţi pe post de carne de tun de liderii Platformei “DA”, care, astfel, îşi fac interesele proprii şi cele ale oligarhilor care îi dirijează. Nu voi permite acest lucru şi voi organiza un protest adevărat pentru debarcarea actualei guvernări şi organizarea alegerilor anticipate”, a spus Renato Usatâi.

Şi fostul deputat comunist Mark Tkaciuk, a ironizat pe seama organizatorilor protestelor din centrul Capitalei. Potrivit lui, liderii Platformei “DA” sunt ca nişte eunuci, la intrarea în haremul sultanului, deoarece fac tot posibilul să nu permită altora să se se alăture manifestaţiei.

În opinia lui Tkaciuk, aceştia se manifestă stângaci, deoarece nu au carismă şi nici autoritate.

http://www.publika.md/renato-usatii-platforma-da-condusa-de-oligarhi-foloseste-oamenii-din-pman_2396591.html

См. подробнее: http://politmoldova.com/platforma-da-condusa-de-oligarhi-foloseste-oamenii-din-pman.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четыре × 1 =