Am făcut alianță cu cei care au furat miliardul

Am făcut alianță cu cei care au furat miliardul

Președintele Partidului liberal, Mihai Ghimpu, susține că PLDM și PD, partide cu care a creat o alianță, au „furat miliardul”, dar că formațiunea pe care o conduce nu a avut de ales.

Întrebat dacă și-a trădat alegătorii, după ce a coalizat cu partidele pe care timp de jumătate de an le-a acuzat de furtul miliardului, Ghimpu a negat acest lucru.

„Cetățeanul a dat votul pentru cursul european, pentru politica națională a noastră. Fiindcă noi suntem partidul care astăzi apărăm cel mai mult valorile naționale. Ce trădare este aici? Că am făcut o alianță cu acești doi care au adus republica la cheremul străinilor, prin furtul miliardului și prin alte lucruri?”, a declarat Ghimpu într-un interviu pentru Europa Liberă.

Liderul PL susține că totuși există oameni care sunt dezamăgiți de faptul că formațiunea pe care o conduce a coalizat cu PLDM și PD.

„Primesc mesaje, lumea e nemulțumită. Oamenii nu judecă. Majoritatea vorbesc cu inima sau impulsiv, sau nu pricep în viața asta, sau vor astăzi cred că schimbarea (…). Și mie îmi vine să dau foc și să plec din republica aceasta”, a mai spus președintele PL.

El este de părere că o parte din vina pentru situația de astăzi din Republica Moldova o au cetățenii.

„Dar problema e că această lume, care e nemulţumită, aceştia şi dau votul pentru o sută de lei. Ei mă numesc pe mine trădător acum, dar ei primii au trădat, când au votat pentru partidele care i-au furat, care i-au amăgit timp de 20 de ani şi pe dânsul şi pe părinţii lui, şi pe buneii lui. Iată unde e problema”, a subliniat liderul liberalilor.

См. подробнее: http://politmoldova.com/am-facut-alianta-cu-cei-care-au-furat-miliardul.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

15 − семь =