Medvedev: Ucraina și Moldova prezintă risc pentru economia Federației Ruse

video-medvedev-ucraina-si-moldova-prezinta-risc-pentru-economia-federatiei-ruse-1401379576Semnarea Acordului de asociere între Republica Moldova și Uniunea Europeană prezintă un risc pentru economia Federației Ruse.

De această părere este premierul rus, Dmitri Medvedev exprimată în cadrul unei ședințe de guvern, transmite UNIMEDIA cu referire la vestifinance.ru.

„În următorii ani vom fi nevoiți să lucrăm pe fundalul instabilității continue și înrăutățirii situației pe anumite piețe. Nu este exclusă apariția de noi riscuri, legată de modificării ale regimurilor comerciale cu unele țări din CSI. Este vorba atât despre Ucraina, cât și Republica Moldova”, a spus Medvedev.

Potrivit premierului rus, în același context poate fi abordat și „subiectul sancțiunilor împotriva unui număr de companii rusești”. Toate acestea ar putea afecta negativ volumul comerțului. Cu toate acestea, faptul pozitiv rămâne „cadrul unic al Uniunii Vamale existente și Uniunii Economice Eurasiatice în curs de formare”, s-a arătat convins Medvedev.

http://unimedia.info

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один × четыре =