Pe teritoriul Moldovei activează un serviciu secret străin

Pe teritoriul Moldovei activează un serviciu secret străin

Organele de drept ale Moldovei operează investigațiile în cazul dosarului penal privind spălarea banilor de către un grup de întreprinzători străini în colaborare cu un serviciu secret străin, relatează NOI.md.

O sursă din cadrul organelor de drept ale Moldovei a comunicat pentru NOI.md că instituțiile anticorupție ale Republicii Moldova au pornit urmărirea penală pe cazul spălării de bani realizate de businessmenii străini. Totodată, organele de drept moldovene beneficiază de asistența Biroului Federal de Investigații (FBI) al SUA.

Șeful interimar al Procuraturii Anticorupție Adrian Popenco a confirmat pentru NOI.md căoperațiunea specială  efectuată în comun cu Centrul Național Anticorupție (CNA) la 6 iulie s-a încheiat. „Au fost reținute persoane suspecte, inclusiv cetățeni străini. Deocamdată nu pot divulga detaliile, nu-mi permite ancheta. Însă informațiile pentru mass-media deja se pregătesc și vor fi publicate în viitorul apropiat”, a comunicat procurorul.

Serviciul de presă al CNA a comunicat pentru NOI.md că rezultatele operațiunii speciale vor fi anunțate în cadrul unei conferințe de presă speciale care va avea loc în cel mai apropiat timp.

См. подробнее: http://politmoldova.com/pe-teritoriul-moldovei-activeaza-un-serviciu-secret-strain.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

три + 11 =