Promisiunile Zinaidei Greceanîi pentru locuitorii din suburbiile Chișinăului

Promisiunile Zinaidei Greceanîi pentru locuitorii din suburbiile Chișinăului

Candidatul la funcția de Primar General al municipiului Chișinău din partea  Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Zinaida Greceanîii, deputat, ex-Premier, a prezentat astăzi angajamentele pentru suburbiile municipiului Chișinău.

După cum transmite TRIBUNA,  evenimentul a avut loc la intrarea în oraș, Zinaida Greceanîi fiind însoțită de consilierii locali din partea PSRM.

Greceanîi a spus că, în actuala campanie electorală s-a speculat mult pe marginea ofertei PSRM pentru suburbiile municipiului.

„S-au spus multe minciuni din partea oponentului meu, care mizează pe emoțiile oamenilor fără a oferi soluții concrete. Echipa PSRM are o ofertă clară ce ține de  dezvoltarea localităților  din componența  municipiului Chișinău”, a spus Greceanîii.

Posibilul viitor Primar General al Chișinăului a menționat că, începînd cu 28 iunie 2015, pe parcursul a 4 ani de mandat, va depune eforturi pentru a moderniza drumurile de acces în suburbii, a asigura cu transport public  de calitate, a repara rețelele de drumuri locale, a  asigura iluminarea străzilor,  a aloca în fiecare an din bugetul municipal a surselor pentru proiecte investiționale, a asigura accesul la serviciul publice în educație, medicină și cultură, a îmbunătăți serviciile  de asistență socială, dar și a asigură cu viză de reședință toți locuitorii din suburbii.

La final, Zinaida Greceanîi a făcut un apel către votanții din municipiul Chișinău.

„Vă îndemn să nu ascultați minciunile care vi se spun, să nu credeți isteriilor. Nu fiți indiferenți, ieșiți la vot  și haideți să facem ordine în  municipiul Chișinău. Nimeni nu o să vină să ne facă ordine:  nici  Rusia, nici România, nici UE sau SUA, totul depinde de noi,  de locuitorii municipiului Chișinău”, a precizat socialista.

Zinaida Greceanîi a dat asigurări că, dacă ajunge Primar General, nu va face politică și va conlucra cu reprezentanții tuturor forțelor politice ce au acces în Consiliul Municipal Chișinău.

Sursa: http://tribuna.md/2015/06/26/promisiunile-zinaidei-greceanii-pentru-locuitorii-din-suburbiile-chisinaului/

См. подробнее: http://politmoldova.com/promisiunile-zinaidei-greceanii-pentru-locuitorii-din-suburbiile-chisinaului.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

16 − тринадцать =