Petrenco și Reșetnicov comentează plecarea lui Tkaciuk din Parlament

resetnikov

Colegii de partid ai comunistului Mark Tkaciuk nu se arată surprinși de gestul acestuia de a-și depune mandatul de parlamentar. În timp ce deputatul Grigore Petrenco califică gestul lui Tkaciuk drept un act de bărbăție, comunistul Artur Reșetnicov explică acest pas prin faptul că politica este o luptă.

„Vreau să spun că, spre deosebire de „dodoni”, „mișini” și alți trădători, Tkaciuk nu a plecat din partid. El și-a depus mandatul. Cu acest lucru putem să fim de acord sau nu, dar este un gest bărbătesc. Tkaciuk nu s-a ținut niciodată de vreun post. Data trecută a renunțat la funcția de consilier prezidențial și s-a concentrat asupra alegerilor”, a precizat Petrenco pe o rețea de socializare.

„Politica este o luptă. Un război politic. Cu linia sa de atac. Uneori cineva pleacă din prima linie”, a comentat Artur Reșetnicov.

Menționăm că Mark Tkaciuk și-a depus astăzi mandatul de parlamentar. Imediat a urmat și reacția liderului comuniștilor, Vladimir Voronin, care i-a îndemnat pe „trădătorii partidului” să procedeze la fel.

NOI.MD

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

8 − 5 =