Instituţiile controlate de Filat şi Plahotniuc au primit indicaţia să nu iasă la vot pe 28 iunie

Instituţiile controlate de Filat şi Plahotniuc au primit indicaţia să nu iasă la vot pe 28 iunie

Angajaţii instituţiilor statului, controlate de controversatul oligarh, patronul de facto al PDM, Vladimir Plahotniuc şi de fostul Premier, demis pentru acte de corupţie, Vladimir Filat, au primit indicaţia să nu iasă la votare în turul II al alegerilor locale generale, care se vor desfăşura în sute de localităţi duminică, 28 iunie. Anunţul a fost făcut de membrul „Partidului Nostru”, candidatul formaţiunii pentru funcţia de primar al or. Drochia, Nina Cereteu.

„Instituţiile controlate de Plahotniuc si Filat au primit indicația ca sa nu iasă pe 28 iunie la votare. Pe 29 iunie le vor fi verificate buletinele, iar cei neascultători vor fi pedepsiți! Nu se pot resemna cu pierderea!”, a scris pe reţele de socializare membrul „Partidului Nostru”, Nina Cereteu, care este lider după primul tur de scrutin în oraşul Drochia.

După alegerile locale generale din 14 iunie curent, partidele aflate la guvernare, PLDM şi PDM au pierdut controlul în municipiile Bălţi şi Chişinău, dar şi în majoritatea oraşelor şi centrelor raionale.

Duminică, 28 iunie, în câteva sute de localităţi va avea loc turul doi al alegerilor locale generale.

См. подробнее: http://politmoldova.com/institutiile-controlate-de-filat-si-plahotniuc-au-primit-indicatia-sa-nu-iasa-la-vot-pe-28-iunie.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

семь + 14 =