DECLARAŢIILE Nataliei Gherman

DECLARAŢIILE Nataliei Gherman

Sper ca perioada de interimat să fie cât se poate de scurtă. Declaraţia a fost făcută de Natalia Gherman, care a fost desemnată premier interimar de şeful statului Nicolae Timofti.

“Cred că nu ar fi corect să declar obiective ambiţioase. Toate prerogativele şi atribuţiile sunt foarte clar definite în art. 71 al Legii cu privire la Guvern: să asigurăm funcţionalitatea tuturor instituţiilor în domeniile prioritare“, a spus ministrul de Externe.

Natalia Gherman a precizat că e vorba de asigurarea continuităţii proceselor  şi proiectelor demarate când Guvernul se se bucura de mandast deplin şi de asigurarea ordinii publice.

“Sper ca această perioadă de interimat să fie cât se poate mai scurtă, cetăţenii au nevoie de o guvernare stabilă şi responsabilă pentru a continua reformele proeuropene şi a continua cursul de integrare europeană a Republicii Moldova”, a spus premierul interimar.

http://www.publika.md/declaratiile-nataliei-gherman-dupa-ce-a-fost-desemnata-in-calitate-de-premier-interimar-_2337661.html

См. подробнее: http://politmoldova.com/declaratiile-nataliei-gherman.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

18 + 7 =