Membrii PLDM vor pierde onoarea şi demnitatea dacă vor vota pentru Dorin Chirtoacă

Membrii PLDM vor pierde onoarea şi demnitatea dacă vor vota pentru Dorin Chirtoacă

„Peste o săptămînă şi jumătate se da votul în turul doi pentru alegerea Primarului general de Chişinău. Electoratul de dreapta este sfătuit de către politicieni să meargă la vot şi să „salveze Chişinăul”. Sînt îndemnaţi să plece la secţiile de vot şi membrii PLDM din capitală. Toţi din PLDM, în special apropiaţii lui Vlad Filat, vor pierde onoarea şi demnitatea dacă vor participa la votare şi dacă vor pune votul în dreptul numelui „Dorin Chirtoacă”. Despre aceasta scrie, într-o postare pe blogul său, bloggerul Corneliu Gandrabur.

„Nu pot să înţeleg cum membrii de partid se vor duce să-l voteze pe cel care face parte din formaţiunea politica din cauza căreia Vlad Filat a fost demis?! Oare nu Ghimpu a fost cel care striga „Demisia Filat” în Parlamentul Republicii Moldova? Nu Ghimpu şi PL organizau conferinţe de presă la care aminteau cît de hoţ este Vlad Filat? Da, ei sînt! Atunci, cum să vă duceţi şi să-l votaţi pe Chirtoacă? Aţi uitat tot ce au făcut liberalii şefului vostru de partid? Aşa de rapid ştergeţi totul cu buretele? Unde este demnitatea voastră, dragilor?”, mai notează sursa, citată de TRIBUNA.

El crede că, votîndu-l pe Chirtoacă în turul doi, liberal-democraţii ar recunoaşte toate învinuirile aduse PLDM-lui de către Ghimpu şi Chirtoacă.

„Cineva de la PLDM o să iasă şi o să spună că, de dragul „salvării Chişinăului”, au uitat totul şi vor vota pentru liberal. Dar, nu este oare aceasta o trădare a electoratului care s-a certat cu cel liberal în campaniile electorale? Cum să ieşi la microfon şi să spui de salvare, ştiind că în teritoriu este război deschis? Cam anapoda…”, mai scrie Corneliu Gandrabur.

См. подробнее: http://politmoldova.com/membrii-pldm-vor-pierde-onoarea-si-demnitatea-daca-vor-vota-pentru-dorin-chirtoaca.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

тринадцать + восемнадцать =