Ilan Șor, cel mai tînăr primar

Ilan Șor, cel mai tînăr primar

Ilan Șor este cel mai tînăr primar ales la 14 iunie, potrivit Comisiei Electorale Centrale.

Potrivit hotnews.md, al doilea primar nou-ales, care are aceeași vîrstă – 28 de ani, este Ivan Cuhari din satul Unguri, raionul Ocnița.

Amintim că Ilan Șor a obținut din primul tur mandatul de primar al orașului Orhei, cu aproximativ 62% din voturi. De asemenea, echipa cu care a mers la alegeri – cea a Mișcării Social-Politice „Ravnopravie” a obținut 42% din voturi și, respectiv, 13 din cele 27 de mandate de consilier, fiind cel mai bun rezultat din istoria acestei formațiuni.

Ilan Șor s-a înscris în cursa electorală pe ultima sută de metri, fiind al 11-lea candidat la această funcție. Decizia sa de a candida a fost criticată de unii politicieni și analiști, dar mai mulți experți menționează că rezultatul „surpriză” al acestuia se datorează programului său bine structurat și a faptului că a putut convinge alegătorii că este în stare să realizeze ceea ce-și propune, demonstrînd acest lucru în practică încă în timpul campaniei electorale.

Mai mulți experți consideră că Șor va înregistra rezultate notabile în funcția de primar. Acesta a declarat luni, după ce a fost anunțat rezultatul alegerilor că va realiza în totalitate toate proiectele pe care le-a anunțat în Campania electorală.

Amintim că Ilan Șor a declarat că va aduce investiții importante la Orhei, inclusiv străine, care vor permite dezvoltarea și modernizarea orașului, dar și vor asigura condiții mai bune de viață pentru locuitori.

Sursa: www.hotnews.md

См. подробнее: http://politmoldova.com/ilan-sor-cel-mai-tinar-primar.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двадцать + 19 =