Dmitri Medvedev avertizeaza Republica Moldova cu sanctiuni economice

7ce4e6a67a8647e8b5067cd531867c74

El a sustinut din nou, la un post TV, ca nu exista niciun risc al unui conflict armat in ceea ce priveste Romania.

Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, avertizeaza Republica Moldova cu sanctiuni economice pentru ca autoritatile de la Chisinau au perchezitionat avionul vicepremierului rus Dmitri Rogozin, informeaza Itar-Tass.

 In cursul unei intrevederi cu oficiali guvernamentali, Dmitri Medvedev a declarat ca Rusia ar putea tine cont de acest incident «in cadrul cooperarii economice» cu Republica Moldova. Ministerul de Externe de la Chisinau a anuntat, sambata, ca autoritatile moldovene au confiscat cutii continand «liste cu semnaturi pentru recunoasterea Transnistriei» pe care oficialii rusi care s-au aflat la Tiraspol intentionau sa le transporte la Moscova. La randul sau, vicepremierul rus Dmitri Rogozin a afirmat ca a adus la Moscova petitii adresate Rusiei pentru recunoasterea regiunii separatiste Transnistria.

Premierul roman, Victor Ponta, dupa avertizarea lui Medvedev fata de Moldova: Romania trebuie sa o sprijine cu atat mai mult Romania trebuie, cu atat mai mult, sa sprijine Republica Moldova in apararea tuturor drepturilor sale suverane, a declarat, luni seara, premierul Victor Ponta, dupa ce premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, a avertizat statul moldovean cu sanctiuni economice. El a sustinut din nou, la un post TV, ca nu exista niciun risc al unui conflict armat in ceea ce priveste Romania.

inprofunzime.md

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять + 17 =