NL // Renato Usatîi – candidat la conducerea mun. Bălți?

Renato Usatîi – candidat la conducerea mun. Bălți?

Liderul ”Partidului Nostru”, Renato Usatîi se întoarce în R. Moldova pentru a-și înainta candidatura sa la funcția de primar al mun. Bălți. Despre aceasta el a declarat astăzi, în cadru unei conferințe de presă.

După cum informează TRIBUNA, Renato Usatîi a menționat că,  alegerile locale generale sunt decisive pentru R. Moldova.

”Mîine la ora 13.00, ajung în R. Moldova pentru a participa în alegerile locale generale din 14 iunie curent, asta în cazul în care voi avea posibilitate, s-ar putea să fiu arestat. În cazul în care va fi bine și nu voi fi arestat, voi candida pentru funcția de primar în mun. Bălți, pentru că este orașul meu, acolo mi-am petrecut cei mai frumoși ani”, a precizat el.

Totodată, Usatîi a afirmat că, în cazul în care va ajunge primar va face ordine, dar și va atrage investiții.

”În toate primăriile, în care vor cîștiga candidații din partea Partidului Nostru, vom semna un document prin care vom conlucra. Vin cu lozinca ”voi decideți, noi facem”. Vom aduce Primăria mun. Bălți la un nivel internațional”, a subliniat acesta.

În același context, Usatîi a explicat de ce a plecat urgent din R. Moldova cu două zile înainte de alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014:

”Nu era vorba doar de arest, era vorba de un pericol asupra vieții mele personale. Acum, sunt pregătit moral și spiritual să înfrunt toate problemele care vor apărea odată ce voi păși pe teritoriul R. Moldova. Nu mă tem de dosarele intentate”.

http://tribuna.md/2015/05/05/renato-usatii-%E2%80%93-candidat-la-conducerea-mun-balti-iata-ce-declara/

Материалы по теме см. на сайте http://politmoldova.com/renato-usatii-candidat-la-conducerea-mun-balti.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

шестнадцать + четыре =