NL // Serafim Urechean — canditat PLDM la functia de primar

Serafim Urechean - canditat PLDM la functia de primar

Serafim Urecheanu este candidatul PLDM la functia de primar al capitalei. Anuntul a fost facut in aceasta seara de catre serviciul de presa al formatiunii.

Urecheanu nu este membru al PLDM. El a fost primar al capitalei in anii 1994 – 2005, iar in prezent este presedinte al Curtii de Conturi. Alegerile locale vor avea loc la 14 iunie. Pana acum si-au anuntat intentia de a candida actualul primar, liberalul Dorin Chirtoaca, Zinaida Greceanai de la socialisti, Vasile Chirtoca de la comunisti, Ilian Casu de la Partidul condus de Renato Usatai si candidatul independent Oleg Brega.

Vezi mai jos comunicatul integral:

“Organizatia Teritoriala Chisinau a Partidului Liberal Democrat din Moldova a decis sa-l inainteze in calitate de candidat la functia de primar general al municipiului Chisinau pe Serafim Urechean. Membrii PLDM au agreat candidatura lui Serafim Urechean, apreciind profesionalismul si calitatile organizatorice inalte de care a dat dovada pe parcursul activitatii sale in diferite functii. PLDM considera ca Serafim Urechean are toate capacitatile pentru a solutiona problemele cu care se confrunta capitala Republicii Moldova. Actualmente, Serafim Urechean este presedintele Curtii de Conturi. in perioada  anilor 1994- 2005, a exercitat functia de primar general al Chisinaului, intre 2009 si 2010 a fost prim-vicepresedinte al Parlamentului Republicii Moldova.”

Материалы по теме см. на сайте http://politmoldova.com/serafim-urechean-canditat-pldm-la-functia-de-primar.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 + 13 =