NL // Iată cu cine colaborează Curtea Constituţională a Republicii Moldova!

Iată cu cine colaborează Curtea Constituţională a Republicii Moldova!

Curtea Constituţională a Republicii Moldova are încheiate pînă la această etapă 8 memorandumuri, acorduri şi protocoale de colaborare. Cel puţin asta reiese din informaţia publicată pe site-ul oficial al instituţiei.

După cum relatează TRIBUNA cu referire la sursa citată, cel mai recent este Memorandumul de colaborare între Curtea Constituţională a Republicii Moldova și Camera Constituțională a Curții Supreme de Justiție a Republicii Kîrgîzstan, care a fost semnat la 28 septembrie 2014.

De asemenea, CC are semnate: Protocolul de colaborare între Curtea Constituţională a Republicii Moldova şi Curtea Constituţională a României – semnat la 11 decembrie 2001; Memorandumul de colaborare între Curtea Constituţională din Republica Moldova şi Curtea Constituţională din Ucraina – semnat la 5 iunie 2002; Memorandumul de colaborare între Curtea Constituţională din Republica Moldova şi Curtea Constituţională din Federaţia Rusă –  semnat la 1 noiembrie 2005; Protocolul asupra intenţiilor de colaborare între Curtea Constituţională a Republicii Moldova şi Curtea Constituţională a Republicii Azerbaidjan; Memorandumul de colaborare între Curtea Constituţională a Republicii Moldova şi Curtea Constituţională a Republicii Azerbaidjan –  semnat la 14 iulie 2010; Acordul de colaborare între Curtea Constituţională a Republicii Moldova şi Fundaţia Hanns Seidel – semnat la 18 septembrie 2012; Memorandumul de cooperare între Curtea Constituţională a Republicii Moldova şi Curtea Constituţională a Georgiei – semnat la 22 septembrie 2012.

http://tribuna.md/2015/04/23/iata-cu-cine-colaboreaza-curtea-constitutionala-a-republicii-moldova/

Материалы по теме см. на сайте http://politmoldova.com/iata-cu-cine-colaboreaza-curtea-constitutionala-a-republicii-moldova.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

14 − восемь =