NL // SUA folosesc România pentru a începe al treilea război mondial

SUA folosesc România pentru a începe al treilea război mondial

Faimosul om de afaceri român Sorin Ovidiu Vîntu a făcut o declarație senzațională precum că SUA folosesc România pentru a provoca Rusia, și a prezis un al treilea război mondial.

El a mai spus că președintele român, Klaus Johannis, nu este capabil de nimic și România este condusă în totalitate de către americani.

În videoblogul său Vîntu a făcut o serie de dezvăluiri care au șocat publicul.

„Suntem în gașca cu americanii. Americanii sînt șefii și ne-au scos pe noi să dăm o palmă rusului. Vom vedea ce se va întîmpla. Eu v-am spus că va fi război. Și război va fi, pentru că este o criză mondială uriașă. Sărăcia a început să străbată întreaga Europă. Exceptînd țările nordice, politica europeană condusă de americani, din nefericire, a înconjurat Rusia și a izolat piața de export”, a spus Vîntu.

Sorin Ovidiu Vîntu este un magnat român mass-media urmărit de autoritățile României. El a fondat în Moldova canalul Publika TV, deținut în prezent de prim-vicepreședintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.

 

http://www.noi.md/md/news_id/59810

Материалы по теме см. на сайте http://politmoldova.com/sua-folosesc-romania-pentru-a-incepe-al-treilea-razboi-mondial.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

шестнадцать − тринадцать =