NL // CEC a format circumscripţiile electorale de nivelul doi

CEC a format circumscripţiile electorale de nivelul doi

Comisia Electorală Centrală a constituit circumscripţiile electorale de nivelul doi pentru desfăşurarea alegerilor locale generale din acest an şi a aprobat Regulamentul privind reflectarea campaniei electorale la scrutinul electoral.
Documentul stabileşte modul de oferire a timpilor de antenă gratuiţi şi contra plată pentru publicitate electorală, organizarea dezbaterilor electorale şi principiile de reflectare a campaniei electorale în instituţiile audiovizualului, presa scrisă, internet şi telefonie mobilă.

Potrivit Regulamentului, fiecare radiodifuzor care decide să se implice în reflectarea campaniei electorale trebuie să depună la Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA), până la 24 aprilie 2015, inclusiv, o declaraţie privind politica editorială pentru campania electorală, iar instituţiile care nu vor reflecta campania electorală, trebuie să înştiinţeze CCA în acelaşi termene.

În aceeaşi şedinţă, Comisia Electorală Centrală a aprobat modelele documentelor electorale pentru înregistrarea candidaţilor la alegerile locale generale.

Totodată, au fost descrise particularităţile de întocmire a acestor documente. Pentru completarea documentelor, candidaţii vor putea descărca formularele necesare de pe pagina web oficială a Comisiei, acestea fiind disponibile la rubrica „Alegeri locale 2015”.

http://www.tv7.md/ro/politic/cec-a-format-circumscrip-iile-electorale-de-nivelul-doi/

Материалы по теме см. на сайте http://politmoldova.com/cec-a-format-circumscriptiile-electorale-de-nivelul-doi.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один × 4 =