NL // Plahotniuc l-a eliminat pe Putin din grila TV de emisie în Moldova

Plahotniuc l-a eliminat pe Putin din grila TV de emisie în Moldova

Postul de televiziune „PRIME”, controlat de controversatul oligarh, Vladimir Plahotniuc care retransmite pe teritoriul Republicii Moldova postul de televiziune rusesc „Pervîi Canal”, a decis joi, 16 aprilie, să elimine din grilă „Linia directă” cu Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin.

De remarcat că „Linia directă” cu Vladimir Putin, transmisă în direct de postul „Pervîi Canal” din Rusia în cadrul căreia, liderul de la Kremlin răspundea în regim on line la întrebările cetăţenilor, a durat mai bine de patru ore. În acelaşi timp, postul TV controlat de Plahotniuc, a eliminat din grila de retransmisiune această „Linie directă”.

Comportamentul televiziunii lui Plahotniuc are loc pe fondalul iniţiativei de modificare a Codului Audiovizualului, promovată de Partidul Democrat din Moldova, de a interzice transmisia și retransmisia pe teritoriul Moldovei a ştirilor şi emisiunilor analitice, politice şi cu tematică militară, produse de posturile TV ruseşti.

Amintim că tot în această perioadă, liderul Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin a declarat în cadrul unei emisiuni de la Publika TV, un alt post, controlat de Plahotniuc, că Rusia „trebuie să ne lase în pace” şi să nu admită imixtiune în afacerile interne ale Moldovei.

Tot atunci, Voronin a cerut interzicerea retransmisiunii emisiunilor informative ruseşti pe teritoriul Moldovei.

Материалы по теме см. на сайте http://politmoldova.com/plahotniuc-l-a-eliminat-pe-putin-din-grila-tv-de-emisie-in-moldova.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

11 − 10 =