NL // Unii moldoveni vor să-și uimească oaspeții de Paşti! Cât costă OUĂLE EXOTICE

Unii moldoveni vor să-și uimească oaspeții de Paşti! Cât costă OUĂLE EXOTICE

Au rămas doar câteva zile până la Paşti şi oamenii se grăbesc să cumpere tot felul de produse pentru masa de sărbătoare. Unii vor cu tot dinadinsul să-şi uimească oaspeţii. Ouăle exotice par a fi o alegere potrivită.

Proprietarii fermelor de struţi spun că numărul solicitărilor a crescut în acest an.

Dacă vreţi să vă surprindeţi oaspeţii, oferiţi-le la masa de sărbătoare un ou de struţ vopsit în roşu. Acesta costă 400 de lei.

“Se vând şi ouăle de struţ foarte bine, nu prea facem faţă la solicitarea clienţilor. Lumea le cumăpără, le vopseşte în roşu, chiar merg şi ele la sfinţit”, a spus administratoarea firmei.

Consumatorii sunt interesaţi de mai multe produse.

“Avem ouă de curcă, care foarte mult se folosesc în patiserie. Sau mai ales ouă de Alergătorul indian sunt pentru aluat, pentru cozonac sunt cele mai ideale. Ouăle de găină merg la vopsit. Să ştiţi că în ultimii ani foarte mulţi vopsesc şi ouăle de prepeliţă în roşu”, a mai spus administratoarea.

Cele mai scumpe ouă sunt cele de struţ. Dacă sunt încondeiate, acestea pot fi cumpărate cu aproximativ 600 de lei. Ouăle de bibilică şi cele de prepeliţă se vând cu un leu bucata.

http://www.publika.md/video-unii-moldoveni-vor-sa-si-uimeasca-oaspetii-de-pasti-cat-costa-ouale-exotice_2278121.html

Материалы по теме см. на сайте http://politmoldova.com/unii-moldoveni-vor-sa-si-uimeasca-oaspetii-de-pasti-cat-costa-ouale-exotice.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

15 + один =