NL // Fostul ministru al Sănătăţii Andrei Usatîi, REŢINUT de ofiţerii CNA

Fostul ministru al Sănătăţii Andrei Usatîi, REŢINUT de ofiţerii CNA

Ofiţerii Centrului Naţional Anticorupţie l-au reţinut pe fostul ministru al Sănătăţii Andrei Usatîi, asta după ce domiciliul acestuia a fost percheziţionat în această dimineaţă. La faţa locului s-a prezentat şi avocatul lui Usatîi. Informaţia a fost confirmată pentru Realitatea.md de către purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Starinschi.

Fostul ministru este dus în prezent la Spitalul Republican din capitală, pentru a efectua percheziţii la birou în prezenţa acestuia.

Menţionăm că Andrei Usatîi este bănuit într-un dosar deschis pentru depășirea atribuțiilor de serviciu.

Realitatea.md aminteşte că CNA desfășoară în prezent o serie de percheziții la Ministerul de Interne, la Departamentul Instituții Penitenciare și la Agenția Achiziții Publice. De asemenea, ofițerii anticorupție au descins la mai multe instituții medicale de nivel național, printre care Institutul Oncologic, Spitalul Republican, Centrul Republican de Diagnostic, Spitalul de Urgență și la Agenția Medicamentului.

Perchezițiile au loc într-un dosar de corupție ce vizează achizițiile publice în sistemul medical.

Материалы по теме см. на сайте http://politmoldova.com/fostul-ministru-al-sanatatii-andrei-usatii-retinut-de-ofiterii-cna.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четырнадцать − одиннадцать =