NL // Viorel Cibotaru a aderat la PLDM în momentul când a devenit ministru

Viorel Cibotaru a aderat la PLDM în momentul când a devenit ministru

Noul ministru al Apărării, Viorel Cibotaru este membru de partid. Spune că a fost o dorință a lui personală să facă parte din PLDM și și-ar fi dorit să facă acest pas mai devreme. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

“Iertați-mi lipsa de modestie, dar într-adevăr m-am pregătit și sunt gata să îndeplinesc această funcția de ministru al Apărării atât timp cât viața politică îmi va oferi acest lucru”, a declarat Cibotaru.

Ministrul spune că îi datorează această funcție partidului. “Îi datorez funcția de ministru în primul rând PLDM și personal dlui Vlad Filat care a venit cu această propunere, apoi președintelui țării Nicolae Timofti care a acceptat. Sunt cele două persoane care mi-au format mandatul politic. Mă consider onorat pentru că a întrecut orice așteptare a mea. Nu m-am așteptat că clasa noastră politică a ajuns la conștientizarea sarcinilor în acest mod”, a povestit invitatul.

Cibotaru spune și de ce a devenit membru de partid. “A fost o dorință a mea. În esență PLDM întotdeauna m-a reprezentat, a lucrat pentru mine. PLDM a fost susținătorul ideilor mele. S-a întâmplat concomitent ca să devin membru de partid și ministru. Nu am avut niciun fel de probleme. MI-aș fi dorit mai devreme să devin membru de partid, dar modul în care eram perceput în calitate de expert independent niciodată nu am camuflat simpatia față de partid, colegii mei de partid. Este o formalitate timpul când am aderat”, a adăugat invitatul.

UNIMEDIA precizează că Viorel Cibotaru a devenit ministru al Apărării la 18 februarie 2015. Anterior, acesta a fost directorul Institutului European de Studii Politice. A activat in cadrul Ministerului Apărării în perioada 1997-1999 în calitate de Șef al Direcției relații externe.

Материалы по теме см. на сайте http://politmoldova.com/viorel-cibotaru-a-aderat-la-pldm-in-momentul-cand-a-devenit-ministru.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × три =